WAAROM U PARTNER MOET WORDEN VAN UW ZORGTEAM

Tijdens uw behandeling is het belangrijk dat u samenwerkt met uw zorgteam. Dit betekent:

  • Zich aan uw behandelingsschema houden. Zelfs als u zich goed voelt, is het belangrijk om naar elke geplande behandeling en afspraak te gaan
  • Weten hoe u de tekenen van bijwerkingen kunt herkennen. De tekenen kunnen aanvankelijk subtiel zijn
  • Meld alle bijwerkingen vroegtijdig, voordat ze ernstiger of zelfs levensbedreigend kunnen worden. Vergeet niet dat het voor uw zorgteam gemakkelijker is om bijwerkingen van het immuunsysteem te beheren als deze vroeg worden behandeld. Dit kan helpen om een eventuele impact op uw behandeling te verminderen. Uw zorgteam kan de volgende dosis van uw behandeling achterhouden of uw behandeling stoppen
  • Vertel andere artsen die u raadpleegt dat u immunotherapie gebruikt
  • Volg elke instructie van uw zorgteam

MAAK DEEL UIT VAN UW EIGEN ZORGTEAM.

BELANGRIJKE VRAGEN DIE U AAN UW ZORGTEAM KAN STELLEN OVER UW BEHANDELING

 

U wilt het beste uit uw bezoek bij uw zorgteam halen. Daarom is het nuttig om vragen voor te bereiden vóór uw afspraak of bezoek. Als u goed georganiseerd bent, helpt u uw zorgteam om u te helpen.

 

Misschien vindt u het nuttig om iemand mee te nemen. Zo iemand kan u doen denken aan belangrijke vragen, antwoorden opschrijven en belangrijke instructies of tips noteren.

 

Zelfs als uw behandeling goed verloopt, blijft kanker een uitdaging. Maak het uzelf gemakkelijk door uw zorgteam te helpen uw belangrijkste vragen te beantwoorden.